Direct contact met Athletic Horse
Telefoon: 06-30774612

Wij gaan verhuizen!!

gepubliceerd op: zaterdag 08 januari 2022
Met heel veel plezier kunnen we na een aantal spannende maanden bekend maken dat we gaan verhuizen naar een prachtige paarden accommodatie in Makkinga! Na jaren hard werken en zoeken naar de juiste locatie hebben we het met deze verhuizing voor elkaar kunnen krijgen om Athletic Horse en dus de paarden aan huis te kunnen hebben.

Op onze nieuwe plek hebben we genoeg ruimte voor minstens 15 paarden, we beschikken over een binnen en buitenbaan en een longeerkraal met uitstekende bodems, een overdekte stapmolen, paddock en weiland. Er zal plaats zijn voor trainingspension, revalidatie, training voor langere tijd of voor een aantal dagen (met overnachting voor u in de buurt van onze stal), eventueel gecombineerd met een heerlijke rit in het prachtige nabij gelegen natuurgebied waar u samen met uw paard kunt genieten van de natuur en de mooie routes.

Uiteraard zullen we de instructie en ruitertrainingen op onze eigen locatie gaan geven, u bent van harte welkom om te komen trainen met uw paard en kennis te maken met ons concept, informatie vindt u ook op deze website. Onze bestaande klanten zijn al op de hoogte en zullen de weg naar deze mooie plek ook zeker vinden!

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken, neem dan contact op met Wendy Maertens 06-30774612