Direct contact met Athletic Horse
Telefoon: 06-30774612

Training en Instructie

De reden om uw paard te laten trainen kan zeer verschillend zijn. U kunt bijvoorbeeld uw paard door laten trainen als u zelf verhinderd bent voor een bepaalde periode, of tijdens uw vakantie. U kunt er ook voor kiezen uw paard te laten trainen tot een bepaald niveau, of voor revalidatie. Hiervoor verwijzen wij u op deze site naar het kopje revalidatie . De training kan uiteraard ook samen met u, dan zult u uw paard zelf blijven trainen samen met en onder begeleiding van Wendy.

U kunt ervoor kiezen uw paard voor een periode te laten verblijven in de stallen van Athletic Horse. Afhankelijk van de situatie voor trainingspension, revalidatie of een kortere periode van bijvoorbeeld een aantal overnachtingen voor training en/of om te genieten van het prachtige nabij gelegen natuurgebied waar u heerlijk kunt rijden.
Vanzelfsprekend vinden wij de communicatie met u als eigenaar erg belangrijk. Gedurende de trainingsperiode houden we u regelmatig op de hoogte en bent u altijd welkom om naar uw paard te komen kijken.

Voor de ruiterfittraining wij u op deze site naar het kopje ruiterfittraining en flexchair .